Werkwijze relatiecoaching

De werkwijze is praktisch gericht, directief, speels en respectvol. Methodieken uit verschillende disciplines worden aangeboden, zoals onder andere communicatietechnieken en ervaringsgerichte oefeningen. De coaching is effectief en kortdurend omdat we direct naar de kern van de problematiek gaan en de aanpak praktisch is met concrete handvatten om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Tijdens de coaching komen verschillende thema’s aan bod, zoals o.a. de relatievisie, intimiteit, vrijheid versus verbondenheid, balans tussen geven en nemen. We zullen kijken naar het verleden, heden en de toekomst. De focus is echter gericht op het hier en nu, het dagelijks leven, met erkenning van het verleden en zicht op de toekomst.

Het resultaat van de relatiecoaching is dat je jouw eigen patronen en die van je partner beter herkent en er anders mee om kunt gaan. Je leert jouw eigen verlangens te uiten en maakt zo meer ruimte voor je eigenheid, creativiteit en vitaliteit. Vanuit een diepere verbinding met jezelf en met je partner ontdek je samen nieuwe wegen en mogelijkheden.

De relatiecoaching is een traject dat bestaat uit een gratis kennismakingsgesprek, zes gesprekken en een gratis follow-up gesprek.

 

 

iStock_000003015744_Small