Werkwijze integrale psychotherapie

psycholoog leersum2Als integraal therapeut beperk ik mij in mijn werk niet tot één richting. Ik ben geschoold om methodieken uit verschillende therapievormen in mijn werk toe te passen. Zo maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, Innerlijk Kind werk en N.L.P. Via gesprekken en reflectie wordt je inzicht in de samenhang van de problematiek vergroot. Naast genoemde werkwijze maak ik tevens gebruik van familieopstellingen, BezielingsspelvergevingsessiesEMDR, en het Actiebord Je-Talenten-Leven.
Ik reik praktische ervaringsgerichte oefeningen aan om je te trainen in je eigen kracht te gaan staan. Je ontwikkelt competenties om zaken op een nieuwe effectievere manier aan te pakken en je doelen vorm te geven.


Bij integrale psychotherapie kun je met verschillende vragen of thema’s terecht klik hier.

Het traject wordt voor jou op maat gemaakt, toegespitst op jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Voel je welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 0343-520091/06-12293636 of maak gebruik van het contactformulier.