Trajecten met het Talentenspel

 

Individuele coaching

Bij de individuele coaching wordt de begeleiding helemaal afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Je krijgt zicht op je missie en op de wijze waarop jouw talenten samenwerken om deze vorm te geven. Als afsluiting van het traject formuleer je concrete stappen om meer balans in je leven te brengen, stappen die aansluiten bij de vraag waarmee je gestart bent.

Tweedaagse workshop

Het traject bestaat uit twee fasen: de eerste fase waarin je jouw talenten inventariseert en de tweede fase waarin de integratie van je talenten plaatsvindt. Iedere deelnemer heeft zijn eigen spelborden. De meerwaarde van een groep is dat je extra informatie krijgt via de andere deelnemers plus veelal herkenning van thema’s die spelen. Je ontdekt hoe je al jouw talenten kunt verbinden met je passie, om zo met bezieling te gaan leven. Je zet concrete stappen om dit vorm te geven.

Talentenspel en relatie

Het is een verdiepende en inspirerende ervaring om het Talentenspel samen met je partner te spelen. Eerst maak je ieder kennis met de eigen talenten en verbindt deze met eigen kernwaarden en missie. Vervolgens wordt een gezamenlijk spelbord neergelegd, waarop jullie onderlinge dynamiek zichtbaar wordt.

Waarop is jullie relatie gebaseerd? Welke waarden (h)erken je bij de ander? Wat geeft jullie plezier in de relatie? Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen waarop waar op je door samen het spel te spelen verrassende antwoorden kunt krijgen.

Mini-workshop Talentenspel / inspirerend teamuitje

In de mini-workshop zal uitleg gegeven worden over de inhoud en de mogelijkheden van het spel. Naast de informatie kun je zelf de verrassende werking van het spel ervaren. Je zult een aantal van jouw talenten  ontmoeten d.m.v. visualisaties en innerlijke dialoog en wellicht verrast worden door een nieuw inzicht. Er zijn momenten ook van uitwisseling met de groep. De methode zet, als vanzelf, een positieve en inspirerende beweging in gang binnen de groep.

 

Voor meer informatie bel 0343-520091/06-12293636 of maak gebruik van het contactformulier.

 

iStock_000003596201_Small