“Jouw potentieel in kaart”

2-daagse workshop Talentenspel

09 en 23 maart 2019

 

 

Sta je voor een belangrijke keuze, zoek je werk wat je voldoening geeft, wil je jouw talenten ontplooien of ben je op zoek naar meer zingeving en richting in je leven? Vind via het Talentenspel antwoorden op je vragen.

 

IMG_2577

Het Talentenspel is een effectieve en diepgaande methodiek, om jouw volledige potentieel aan talenten tot ontwikkeling te brengen. Het ervaren van de rijkdom en mogelijkheden van al je talenten maakt je blij en brengt je bij je passie en bezieling.

In de workshop maak je gebruik van twee spelborden. De eerste dag werk je op het Ronde Tafelbord en inventariseer je jouw talenten. De tweede dag leg je jouw talenten op het Boombord en krijg je zicht op welke plaats zij innemen in je dagelijks leven. Het wordt duidelijk welke talenten je vooral inzet voor jezelf, welke in werk en relaties en welke er zijn om vanuit je bezieling te leven. Je ontdekt wat jou werkelijk drijft, wat je levensmissie is.

We werken op twee losse dagen met deze methodiek zodat de verkregen inzichten beter geïntegreerd kunnen worden in je dagelijks leven.

 

Op weg naar meer vervulling en vreugde in je leven…

 

Data:                     09 en 23 maart 2019
Tijd:                       10.00 u. – 17.00 u., inloop vanaf 9.30 u.
Begeleiding:          Marita Hofman, integraal therapeut/coach
Locatie:                 Veenslagen 41, 3825 RT, Amersfoort.
Kosten:                  € 195,- , incl. koffie/thee
Groepsgrootte:      maximaal 6 deelnemers
Meer info:             06-12293636 / 0343-520091
Aanmelden:          Klik hier