2-daagse workshop Talentenspel

“Ontdek je persoonlijke missie”

talentenspel_doos gif

 

In deze 2-daagse leer je de rijkdom en de reikwijdte van je talenten kennen. Je gaat ontdekken hoe je kunt leven met hoofd en hart en zult verrast zijn over jouw mogelijkheden om je leven in balans te brengen. Het spel brengt je nieuwe inzichten en zet een positieve beweging in gang.

 

Je start met een vraag die je bezig houdt. Deze vraag kan onder andere gaan over werk, relatie(s), ontwikkeling van je talenten, op zoek zijn naar zingeving of over het maken van een belangrijke keuze in je leven.

 

We maken gebruik van de metafoor van een (innerlijk) koninkrijk, waarbij je in je kracht gaat staan om je talenten aan te sturen. Uit 80 talentenkaartjes kies je jouw 12 talenten en onderzoekt welke rol zij spelen in je leven: welke talenten zet je in voor jezelf, welke zet je in binnen relaties of werk en welke talenten zijn er om jouw missie te vervullen? Ervaar hoe alle talenten optimaal tot ontwikkeling kunnen komen. 

Als afsluiting geef je woorden aan je levensmissie, aan datgene waarmee je jouw unieke plek inneemt in de wereld. Je ontdekt wat voor jou van essentieel belang is en gaat jouw talenten inzetten voor die keuzes en acties die echt bij je passen en jou plezier en vervulling geven.

 

Wat levert het je op?

  • Je vindt ankerpunten om flexibeler om te gaan met keuzes en veranderingen
  • Wat je echt belangrijk vindt wordt helder
  • Het kennen van je missie, passie en jouw hele potentieel aan talenten
  • Ontdekken wat je vanuit jouw passie kunt bijdragen aan de wereld.
  • Versterken van persoonlijk leiderschap door zelfinzicht

 

Uit de ervaring van deelnemers aan eerdere workshops blijkt dat het meerwaarde heeft om het Talentenspel in twee dagen te volgen. Dit biedt de mogelijkheid om alle aspecten van je talenten verder uit te diepen. In de twee weken tussen beide dagen kun je de opgedane kennis over je talenten integreren in je dagelijks leven, dit geeft verdieping en bestendiging.

 

Praktische info:

data:                     25-06-2016 en 09-07-2016
locatie:                  Via Vitae, Pr. Margrietlaan 3, Leersum
tijd:                       10:00 u. – 17: 00 u.
begeleiding:          Marita Hofman
kosten:                  € 195,-, incl. koffie/thee
groepsgrootte:      maximaal 4 deelnemers

Meer info:              W: www.viavitae.nl 
Tel.nummer:          06-12293636

Aanmelden:           Klik hier