Vakantieworkshop Talentenspel “Geef richting aan je leven”

foto's camera december 2010 107smallDatum: 28 mei 2013 t/m 01 juni 2013

Via de methode van het Talentenspel neem je ruimte om, op speelse wijze, aspecten van jezelf te ontdekken. Het biedt zicht op de samenhang tussen je talenten, diepere drijfveren en je passie. Je geeft woorden aan je levensmissie, aan datgene waarmee je jouw unieke plek in de wereld inneemt. Gedurende het traject ontdek je hoe je jouw talenten optimaal kunt ontplooien en worden tegenwerkende krachten verhelderd.

Het traject bestaat uit twee fasen: de eerste fase waarin je jouw talenten inventariseert en de tweede fase waarin de integratie van je talenten plaatsvindt. We werken met archetypische talenten, met visualisaties en innerlijke dialoog, om zo je talenten te verkennen. Het spel brengt je nieuwe inzichten en zet een positieve beweging in gang. In de afsluiting van de workshop formuleer je concrete stappen in de richting waarin jij je ontwikkelen wilt. je geeft richting aan je leven!

Heb je vragen t.a.v. werk, relatie, zingeving?foto's camera december 2010 100small Wil je weten wat jouw talenten zijn?
Dan is het talentenspel wellicht precies wat je zoekt.

Het aantal deelnemers is maximaal 8 personen. Iedere deelnemer werkt op zijn/haar eigen spelbord om zo de eigen innerlijke wereld te verkennen.

Programma 15 uur coaching Talentenspel
De coaching is vanaf dinsdag 28 mei t/m zaterdag 1 juni elke ochtend van 9.30 u. – 13.00 u. Voorafgaand is er op maandagavond 27 mei van 20.00 u. – 21.00 u. een kennismakingsbijeenkomst.

Prijs van de coaching (15 uur): 250 euro
Door het lidmaatschap van de beroepsvereniging VIT is vergoeding van de coaching mogelijk. Kijk voor meer info onder “contact”.¬†
De betaling geldt als de definitieve aanmelding.

Het hotelfoto's camera december 2010 133small
Het hotel ademt nog de sfeer van de vorige eeuw, met brede trappen, royale gangen, grote zalen met parketvloeren en intieme zitjes. Naast de zitjes en de ruime eetzaal is er een bistro, voor een gezellige afsluiting van de avonden. Buiten zijn er op verschillende 
plaatsen zonneterrassen.

Voor de workshop maken we gebruik van de serre van het hotel. De serre is een sfeervolle ruimte met aan drie kanten uitzicht op de bergen rondom het hotel.

De omgevingfoto's camera december 2010 142small
De vakantieworkshop vindt plaats in hotel Val Sinetra. Het hotel ligt in het oosten van de Zwitserse Alpen, middenin een schitterende natuur op 1500 m. hoogte. Direct vanuit het hotel kun je verschillende gemarkeerde wandelingenn maken. Een aantalkeren per dag stopt de locale bus voor het hotel, waarmee je o.a. de plaatsen Sent en Squal kunt bezoeken.

Verblijfskosten
De overnachtingen en de verblijfskosten kunnen via de website van het hotel geboekt worden.

Het diner bestaat uit een driegangen menu, inclusief uitgebreide salades, en is in buffetvorm. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

Vervoer
Naast de mogelijkheid om met eigen vervoer te komen, kun je gebruik te maken van de Val Sinestra bus. De opstapplaatsen zijn Den Bosch en Venlo. Van hieruit rijdt de bus rechtstreeks naar het hotel Val Sinestra.

Voor aanmelding of voor meer info kun je gebruik maken van het contactformulier