SCN_0006
  

 

Interactieve lezing:  “Tot aan de drempel van dit bestaan”     

 

De interactieve lezing zal ik starten met een persoonlijk verhaal over mijn zoon Robert, die op anderhalf-jarige leeftijd in coma is geraakt, waarna hij zeer ernstig meervoudig gehandicapt was. Hij heeft nog 21 jaar geleefd, hetgeen grote invloed heeft gehad op mijzelf, zijn vader en zijn broers.
Het is een moeilijk, maar ook een heel mooi verhaal van pijn, zuiverheid en liefde.

 

Vanuit mijn eigen ervaring zal ik vervolgens bredere lijnen trekken naar een aantal thema’s rondom het verlies van een dierbare, zoals onder andere de pijn van het gemis, en hoe de overledene liefdevol te gedenken. Er is ruimte voor uitwisseling met de deelnemers in de zaal. 

 

Verroeste Poorten

Zeeën tranen
als bijtend zout
ontgrendelen de
verroeste poorten
van mijn hart
Marita

 

Deze middag zal ook gaan over de weg naar nieuwe bezieling. Immers onze geliefde overledene heeft een leegte achtergelaten en we zullen nieuwe grond onder onze voeten moeten vinden. We kunnen ons verdriet omarmen en op zoek gaan naar onze eigen levenskrachtige vermogens en naar nieuwe bezieling in ons veranderde bestaan. Ook hierin kunnen we elkaar ontmoeten en tot steun zijn.

 

 

 

Praktische info:
Datum:                     01-03-2015
Tijd:                          14.00 u. – 16.00 u., inloop met koffie en thee vanaf 13.30 u.
Locatie:                    Historische Moestuin Bartimeus (Druivenkas), Driebergsestraatweg 44, Doorn.
Kosten/betaling:       € 10,-, contant bij binnenkomst of via Banknr. NL04 INGB 0002 3901 25 

.

Aanmelding:            vooraf noodzakelijk i.v.m. beschikbare plaatsen

 

Schrijf je hier direct in.

    Ja ik schrijf me in voor de Themaworkshop Van rouw naar nieuwe bezieling op 1/3/2015

    Mijn naam (verplicht)

    Mijn email (verplicht)

    Mijn telefoonnummer (verplicht)

    Eventueel opmerkingen