Het Talentenspel

 

Jouw potentieel in kaart

 

Coaching met het Talentenspel (Glaudemans 2004) is een effectieve en diepgaande manier van coachen, die helpt om het volledige potentieel aan talenten tot ontwikkeling te brengen. Via de methodiek van het Talentenspel ontdek je jouw missie, datgene wat ten diepste bij je past en je vreugde geeft. Je missie kun je zien en gebruiken als een innerlijk kompas. Je onderzoekt vervolgens in een aantal stappen hoe je jouw talenten kunt verbinden met je missie, je passie en diepere drijfveren. Je krijgt zicht op hoe je zelfbewust en gemotiveerd kunt leven met hoofd en hart, waarbij al je talenten inzet.

De methode doet zowel een appèl op je creatieve vermogens en intuïtie, als op je inzicht en daadkracht. Door al je vermogens aan te spreken zul je beter in staat zijn om in je kracht te blijven staan in je werk, je leven en in een snel veranderende wereld.

Het Talentenspel kan zowel voor particulieren als voor organisaties worden ingezet.

Een extra toevoeging is het Actiebord Je-Talenten-Leven. Dit spelbord kan worden ingezet na afloop van een traject met het Talentenspel. Het wordt toegepast om één talent, (of indien gewenst meerdere) een extra boost te geven.