Ontdek je persoonlijke missie

verrassend – vernieuwend – inspirerend

De weg naar persoonlijk leiderschap begint bij jezelf. Het begint met het beantwoorden van vragen als: Wie ben ik? – Wat kan ik? – Wat wil ik bijdragen aan de wereld?
Het Talentenspel (Glaudemans, 2004) is een diepgaande en effectieve methodiek om antwoorden te vinden op bovenstaande vragen.
Voor iedereen is persoonlijk leiderschap nodig. Immers, iedereen is de stuurman van zijn eigen leven en loopbaan. Leiderschap geldt dus niet alleen voor managers.

Met het Talentenspel ontdek je jouw missie; datgene wat ten diepste bij jou past en waarin plezier hebt. Jouw missie kennen, betekent dat je deze kunt gebruiken als jouw innerlijke kompas. Je reageert niet automatisch op wat er op je afkomt, maar bepaalt je eigen koers.

Leerdoelen
• Vinden van ankerpunten om flexibeler om te gaan met keuzes en veranderingen. IMG_2577
• Inzicht krijgen in wat je echt belangrijk vindt.
• Leren kennen van jouw hele potentieel aan talenten.
• Ontdekken wat je vanuit jouw passie kan bijdragen aan de wereld.

Programma
Je werkt tijdens de workshop individueel met het Talentenspel. In de groep vindt op een aantal momenten onderlinge uitwisseling plaats.

Dagdeel 1:
In de eerste fase van het spel maak je een inventarisatie van jouw 12 talenten. We maken gebruik van beeldtaal door te werken met archetypische talenten. Via archetypen ga je, als vanzelf, naar een diepere laag in jezelf. Zo komt niet eerder verwoorde informatie beschikbaar over wat er speelt in je werk en leven. Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt en handvatten om verandering in gang te zetten.
Dagdeel 2:
In de volgende fase onderzoek je welke rol je talenten vervullen: welke talenten zijn er voor je missie, welke gebruik je voor jezelf en welke zet je in binnen relaties en werk. Vanuit het spel maken we de vertaalslag naar de dagelijkse realiteit. Je ontdekt hoe je jouw talenten kunt laten samenwerken om te gaan staan voor wat jij echt belangrijk vindt. Zo kun je vanuit je passie zinvol werk doen en bijdragen aan een mooie wereld.

Voor wie
De ééndaagse training is geschikt voor ondernemers met en zonder personeel.

Wanneer en waar
12 oktober 2016 van  9.30 tot 17.00 in Amersfoort, Peer Academy, Maanlander 14a

 

Kosten
De kosten van deze training bedragen €199,00, exclusief BTW.

Studiebelasting
n.v.t.

Voorkennis
Geen, maar wel een open en nieuwsgierige mind.

Mogelijk vervolg
– 
Training Effectief kiezen waar je tijd aan geeft; om te leren bewust te kiezen voor hetgeen jou als ondernemer beweegt

– Training Instagram; om te leren om jouw inspiratie, passie en authenticiteit zichtbaar te maken
– Een mogelijkheid voor een vervolg is een individuele sessie van 90 min. met de methode “Je-talenten-leven” (www.viavitae.nl)

Marita-HofmanOver de trainer
Naast trainer begeleid ik mensen individueel als coach en integraal therapeut.
Ik werk eclectisch, dat wil zeggen dat ik gebruik maak van meerdere theoretische kaders . De keuze welke methodiek ik inzet hangt samen met de vraag welke ingebracht wordt.
Een aantal tools die ik gebruik zijn o.a. RET, NLP, EMDR, Inner Child en Bezielingsspel (A. Hoogendijk). Daarnaast begeleid ik mensen door middel van vergevingssessies en rouwverwerking
Ik heb jarenlang in de GGZ gewerkt en startte in 2002 mijn eigen praktijk Via Vitae.

 

Voor aanmelden klik hier