Interactieve lezing: “Leven met verlies”.

 

Er bestaan vele soorten verlies, zoals bijvoorbeeld verlies van werk, relatie, gezondheid of van een dierbaar persoon. Verlies hoort bij het leven, iedereen krijgt er onvermijdelijk mee te maken. Steeds kom je voor vragen te staan als: “Hoe verder, hoe pak ik de draad weer op?”. “Hoe vind ik balans tussen gemis en vernieuwing, zodat het leven weer kan gaan stromen?”

Vanuit mijn persoonlijke verhaal over het leven en sterven van mijn meervoudig gehandicapte zoon Robert bouw ik de interactieve lezing op. In de uitwisseling met de zaal komen meerdere vormen van verlies en verliesverwerking aan bod. Ik zal suggesties doen die je kunt gebruiken om het proces van verlies te doorlopen. Ieder doet dat immers op zijn geheel eigen wijze.

 

Voor de kosten van de lezing wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Aanmelden via deze site (niet verplicht)