"Welke beweging wil jij maken?"

 

In 2016 een inspirerende GRATIS SESSIE,
met het actiebord Je-Talenten-Leven.

Geldig in januari en februari 2016

Kijk voor meer info onderaan deze E-zine.

Waag de sprong en meld je aan.

 

Welke beweging wil jij maken? Een uitdagende vraag zo bij de start van 2016.
Hoe ervaar jij veranderingen en nieuwe bewegingen? Schrik je er van terug, of horen veranderingen juist bij het leven en brengen ze groei en ontwikkeling? 

Soms kan het gebeuren dat we door onverwachte gebeurtenissen op het juiste spoor worden gezet. Vaak hebben we al te lang geaarzeld en zijn we blijven hangen in een situatie die niet gunstig is.

Het nieuwe, groot of klein, omarmen en vorm geven is onze uitdaging!

 

De vogel in de dorre boom

 

Er woonde een vogel in een dorre boom midden op een grote droge vlakte. Tot het op een dag enorm ging waaien en een windstoot de boom omver blies. De vogel was ontheemd. Uren moest hij vliegen tot hij uiteindelijk bij een prachtig bos kwam vol groene bomen, struiken met bessen, insecten zoveel als hij wilde. Er stroomde een rivier door het bos, zodat hij altijd zijn dorst kon lessen. Daar leefde hij nog lang en tevreden.

Zonder die windstoot, zonder het verlies van zijn dorre boom zou hij dit paradijs nooit gevonden hebben. 
Hij zou niet eens op weg zijn gegaan!       

 

op weg...
wat laat je achter?

wat neem je mee?

naar je doel...

ken je doel
en je passie

bestemming bereikt

je zet je talenten 
       enthousiast in om...
    

Nieuwe agenda 2016

 

 Gratis sessie! 
Maak kennis met het nieuwe actiebord 

Je-talenten-leven

 

Iedere dag gebruik je meerdere talenten: in je werk, relaties, en je vrije tijd. In ons druk bezette leven wordt op een aantal hiervan voortdurend een stevig appèl gedaan. In deze sessie krijg je de kans om talenten die wat zijn ondergesneeuwd een oppepper te geven.

Het zijn talenten die extra aanmoediging en versterking kunnen gebruiken. Je zou het sluimerende talenten kunnen noemen, talenten waarvan je blij wordt als je je voorstelt dat je ze meer ontwikkelt en meer inzet in je leven.

In deze sessie werk je met het actiebord Je-Talenten-Leven, ontwikkeld door W. Hanhart, 2015. Je gaat een aantal gebieden onderzoeken die resoneren met jouw (ondergesneeuwde) talenten. Je ontdekt wat je tegenhoudt, hierdoor ontstaat ruimte om in actie te komen. Je zet stappen en gaat doen waar je echt aan toe bent, omdat het je energie en plezier geeft, ontwikkeling en vervulling.

Voor wie? Voor iedereen die:

• zich graag verder wil ontwikkelen.

• zijn verlangen of (droom)wens wil leven.

• vergeten of sluimerende talenten aandacht wil geven.

• meer balans tussen geven en nemen wil creëren.

Aanmelden sessie: klik hier 

TIP: Stuur deze E-zine inclusief het aanbod van de gratis sessie gerust door aan kennissen, collega's en vrienden.

Ik ben Marita Hofman, integraal therapeut en coach/trainer en werk vanuit de praktijk Via Vitae te Leersum, Utrechtse Heuvelrug.
Mijn passie is om mensen te begeleiden vanuit mijn professionaliteit in combinatie met mijn ruime, veelkleurige levenservaring. Een specifieke kwaliteit is warme betrokken aandacht voor jouw vraag. Mijn levenslust en enthousaisme nodigen je uit om diepere lagen in jezelf te onderzoeken en oude beperkende “verhalen” los te laten. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe ontwikkelingen, optimaliseren van talenten en focussen op nieuwe doelen.   

Meer over Via Vitae

Weet jij iemand die deze e-zine ook gratis zou willen ontvangen?
Stuur deze mail dan door en schrijf je dan hier in.